Om OsbyTrall

När du öppnar dörrarna till Osby Trall slår virkesdoften emot dig. Det luktar äkta. Äkta svensk hantverksproduktion. En doft som blir alltmer sällsynt i tider av utländsk outsourcing. Många säger att det är omöjligt att bedriva den sortens tillverkning i Sverige. I så fall får vi gratulera Leif och hans personal till att de åstadkommer det omöjliga varje dag, år efter år!

En ställningstrall lever ett tufft liv. Den ska inte bara hålla för det svenska vädret. Den ska hålla för att monteras upp och ner, lastas på och av och fraktas hit och dit under hela sin livstid. Dessutom ska den hålla för att arbeta på! Helst utan att väga för mycket.

Tack vare en unik tillverkningsmetod är vår trall den stabilaste på marknaden. Varje kloss spikas med klammer, trallen pressas ihop och rundjärnet på 7,6 mm (diametermärke här!) låser hela konstruktionen när ramen fjädrar tillbaka. Osby LättTrall är ungefär 5 kilo lättare än den traditionella trallen. Det blir många kilo mindre på ett år för den som ska hantera den.

Svensk produktion, svensk arbetskraft och svenskt granvirke. Det låter dyrt, eller hur? Och det borde det kanske vara. Men vi har valt att hoppa över alla fördyrande mellanhänder och tack vare det kan du köpa svensk kvalitetstrall till fabrikspriser hos oss.

Så mycket bättre blir det inte!

Kontakta oss

Bara ett samtal bort

Ni har alltid nära till oss på OsbyTrall. Vi finns endast ett samtal bort. Ring oss på 035-78067

Om OsbyTrall

Ledande tralltillverkare


Osbytrall är idag marknadsledande inom tillverkning av ställningstrall.